Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,50

    meergranenbrood | kruidenboter | aioli | tapenade

    * Vegetarisch
  • Val-Dieux *

    17,50

    amandel | linzen | tomaat

    * Vegetarisch
  • Gerookte zalm

    13,50

    zalm 'rode biet en gin" | Amsterdamse ui | mierikswortelmayonaise

  • Ceviche van zwaardvis

    14,50

    passievrucht | limoen | yoghurtcreme | papadum

  • Poke bowl

    14,50

    zalm I tonijn I edamame I wakame

  • Rouleau van kip

    13,50

    appel I hazelnoten I vlierbloesem I venkel

  • Poke bowl

    15,50

    zalm | tonijn | edamame | wakame

  • Twentse plaatham

    13,50

    dadel I vijgen I hazelnoot I mosterd

  • Steak tartaar

    14,50

    eigeelcreme I piccalilli I ui

  • Carpaccio

    14,50

    Keuze uit : rund I tonijn I knolserlderij
    Pecorino | rucola | truffelmayonaise

  • Proeverij Hengelo

    19,50

    Kleine gerechtjes bestaande uit:

    'biet-gin'zalm | rouleau van kip | Twentse plaatham | steak tartaar | Tom Yam soep

  • Gamba's aioli

    17,50

    knoflook | rode peper

Soepen

  • Groentesoep

    8,50

    Rundvlees I groente

  • Tomatensoep

    8,50

    rundvleesballetjes I tomaat I creme fraiche

  • Uiensoep

    8,50

    stokbrood I Gruyere

  • Tom Yam soep

    9,50

    rivier kreeft I tomaat I bos-ui

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Vegan burger *

    20,50

    aubergine | zoete aardappel friet | cajun mayonaise

    * Vegetarisch
  • Bloemkool ravioli *

    20,50

    gemarineerde bloemkool | beurre noisette | courgette

    * Vegetarisch
  • Thaise groente curry *

    20,50

    rijst | pompoen | wok groente | mangochutney I groene curry

    * Vegetarisch
  • Tartellete van asperge *

    20,50

    Vacherin mont d'or I broccoli I tomaat

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Roodbaars

    24,50

    kruiden-knoflook crumble I zoete aardappel gnocchi I bimi I saffraansaus

  • Zeewolf

    24,50

    bleekselderij | shimeji | citroengras dashi I bos-ui I rode peper

  • Zwaardvis

    25,50

    zeevruchten | knolselderij I shiitake | balsamico jus

  • Zalm

    25,50

    brandade I kikkererwtensalade I peulvruchten I Hollandaise saus

    Kleine portie 21,50
  • Zeebaars & coquille

    25,50

    wakame | venkel I mierikswortel

  • Zeetong (ca 550 gram)

    47,50

    citroen I peterselie I kappertjes

Deze gerechten worden standaard geserveerd met frites en salade.

Indien gewenst serveren wij er appelmoes bij. 

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldige maaltijd
  • Schnitzel Hengelo

    21,50

    champignon | paprika | spek | ui | oude kaas | stroganoffsaus

    Kleine portie 18,50
  • Kipsaté

    21,50

    atjar | sajoer boontjes | kroepoek | satésaus

  • Truffelburger

    21,50

    oude kaas | augurk I uienringen I truffelmayonaise

  • Lam

    22,50

    filet | nek | wortelpuree I gegrilde courgette I daslookpesto I rozemarijnsaus

  • Kalfssteak

    24,50

    bospaddenstoelen | rucola | aardappel | tomaat

  • Shortrib en gamba

    25,50

    boneless rib I reuze gamba I gegrilde groenten

  • Biefstuk

    25,50

    mini rösti | doperwt | rode ui | bospeen I kerrie bloemkool


    met gorgonzola € 27,50
    met reuze gamba's € 30,50

  • Tournedos

    33,50

    mini rösti | doperwt | rode ui | bospeen I kerrie bloemkool

    met gorgonzola € 36,00
    met reuze gamba's € 39,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met frites en salade.

Indien gewenst serveren wij er appelmoes bij. 

IBP Rundvlees

IBP Rundvlees

Noord-Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met maïs. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft het een sappige smaak.
  • Entrecote 300 gram

    33,50

    Roseval aardappel | witlof | asperge | pepersaus

  • Ribeye 300 gram

    37,50

    Roseval aardappel | witlof | asperge | pepersaus

  • Ribeye 500 gram

    47,50

    Roseval aardappel | witlof | asperge | pepersaus

Deze gerechten worden standaard geserveerd met frites en salade.
Indien gewenst serveren wij er appelmoes bij. 

Desserts

Desserts

Onze nagerechten zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Crème brûlée

    9,00

    vanille | Yoghurt-perzik ijs

  • Dame Blanche

    9,00

    vanille-ijs | chocoladesaus

  • Oreo parfait

    9,00

    Chocolade mousse I oreo crumble I ganache

  • Terrine van sorbetijs

    9,00

    mango I kokos | passievrucht

  • Gouden ei

    9,00

    mousse van limoen I filodeeg I mango I witte chocolade | vanille

  • Sorbet klassiek

    9,00

    vers fruit | sorbet | kletskop

  • Coupe aardbei

    9,00

    aardbeien I vanille ijs | slagroom

  • Coupe yoghurt-perzik ijs

    9,00

    yoghurt-perzik roomijs | kletskop | slagroom

  • Kaas

    13,50

    5 binnen- en buitenlandse kaassoorten | krentenwegge | appelstroop

  • Koffie compleet

    10,50

    koffie | thee | cappuccino | 5 luxe zoetigheden