Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. En vanaf heden kunnen gasten weer in onze restaurants ontbijten en dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt
Ons ontbijtbuffet is op dit moment enkel geopend voor onze hotelgasten.

Lunch en diner in het restaurant
Gasten kunnen weer lunchen en dineren in ons restaurant, reserveren is hiervoor wel verplicht. Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Bij check in vragen wij hoe laat u wenst te dineren
  • Voordat u het restaurant betreedt, vragen wij u een aantal gezondheidsvragen;
  • Als laatste vragen wij u om (verplicht) uw handen te wassen.

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren hebben wij een roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. De kosten van de roomservice bedragen €12,50 per bestelling.

Lunch
Het restaurant is dagelijks voor de lunch geopend. Gerechten van de lunchkaart serveren wij vanaf 11.30 uur tot 17.00 uur.
Reserveer nu uw tafel voor de lunch.

Terras
Het terras is bij mooi weer geopend. Voor het terras is het niet mogelijk om te reserveren. U bent van harte welkom om binnen te lopen.

Brunch & Live Cooking
Helaas kunnen wij op dit moment geen brunch aanbieden. In de maand juli gaan wij op zaterdag starten met het Live Cooking buffet gebaseerd op basis van de corona maatregelen.

Fitness

Vanaf 1 juli is onze fitness is geopend. Er mogen maar 5 gasten tegelijk sporten.
U kunt bij beschikbaarheid een sleutel ophalen bij de receptie.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! U kunt als gast vanaf 1 juni weer genieten van heerlijke ontbijtjes, lunches en diners in de restaurants van onze hotels. Bij het boeken van uw hotelarrangement kunt u direct uw ontbijt, lunch én diner reserveren.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Ja lunch is weer mogelijk, helaas zijn wij nog niet in staat om een brunch te serveren.

Is de Live Cooking open?
Nee, vanwege de gezondheidsvoorschriften van de overheid kunnen we op dit moment geen Live Cooking aanbieden. Vanaf 1 juli gaan we op de zaterdag starten.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 3 juni 2020