Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we gasten weer mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Hotelgasten kunnen in onze restaurants ontbijten, lunchen en dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt
Het ontbijtbuffet is op dit moment enkel geopend voor onze hotelgasten.

Lunch en diner in het restaurant
Hotelgasten kunnen lunchen en dineren. Reserveren is hiervoor wel verplicht. Het maximaal aantal personen aan 1 tafel is 4 personen. De uitzondering op de 4 personen is enkel, als u allen uit 1 huishouden bestaat.

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Bij check in vragen wij hoe laat u wenst te dineren
  • Voordat u het restaurant betreedt, stellen wij u een aantal gezondheidsvragen
  • Als laatste vragen wij u om (verplicht) uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren (tot 22:00 uur) hebben wij een roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. De kosten van de roomservice bedragen €12,50 per bestelling.

Lunch
Het restaurant is dagelijks voor de lunch geopend voor hotelgasten tijdens hun verblijf. Gerechten van de lunchkaart serveren wij vanaf 11.30 uur tot 17.00 uur.
Reserveer nu uw tafel voor de lunch.

Lunchbuffet
Momenteel is er geen lunchbuffet.

Terras
Het terras is bij mooi weer geopend.

Brunch & Live Cooking
Op dit moment is er geen Live Cooking buffet of zondagsbrunch.

Fitness

Vanaf 1 juli is onze fitness is geopend. Er mogen maar 5 gasten tegelijk sporten.
U kunt bij beschikbaarheid een sleutel ophalen bij de receptie.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! U kunt als hotelgast genieten van heerlijke ontbijtjes, lunches en diners in de restaurants van onze hotels. Bij het boeken van uw hotelarrangement kunt u direct uw ontbijt, lunch én diner reserveren.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Ja, a la carte lunch is weer mogelijk voor hotelgasten. Helaas kunt u niet reserveren voor onze zondagsbrunch of lunchbuffet.

Is de Live Cooking open?
Nee, helaas is dit niet mogelijk.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 15 oktober 2020