Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Half pension menu

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Salade guacamole *

    Salade van avocado, tomaat, rode ui, jalapeño, gemarineerde groenten en gepocheerd ‘Boerdereitje’

    * Vegetarier
  • Gerookte zalm

    Rouleau van gerookte zalm en krab met zomerse kruidensalade, zoetzure komkommer, tuinkruiden, asperges en romige cocktailsaus

  • Carpaccio

    Met pestodressing en oude streekkaas

  • Twentse plaatham

    Met gemarineerde watermeloen, aceto uitjes en krokante pittenstengel

  • Soep naar keuze

    Tomaten-, kippen-, groenten- of uiensoep

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Zeewolffilet

    Met zolderspek, nieuwe aardappelen, beurre blanc en bieslookolie

  • Zalm

    Met aardappel-tuinkruidenbeignets , crème van doperwten en voorjaarsgroenten

  • Beyond burger *

    Op een royale bol met salade, krokante uienringen en bataatfrietjes

    * Vegetarier
  • Schnitzel Hengelo

    Schnitzel met ui, spek, champignon en oude kaas geserveerd met Stroganoffsaus

  • Ossenhaassaté

    Gemarineerde ossenhaassaté met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus

  • Kalf

    Kalfsoester en zwezerik met asperges, aardappel-basilicum mousseline en bearnaisesaus

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Coupe aardbeien

    Vanille-ijs met aardbeien en slagroom

  • Cheesecake

    Met roodfruit, crème fraîche van vanille en bramensorbetijs

  • Cookie Caramel

    Vol en romig ijs met de echte English cookies en caramelsaus, gegarneerd met caramel en slagroom

  • Crème brûlée

    Van vanille met gemarineerde aardbeien en limoensorbet

  • Kaas

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met geroosterde krentenwegge en appelstroop