Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Half pension menu

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Gemarineerde geitenkaas *

    Met marshmallow van tomaat, gemarineerde tomaat, pestomayonaise en kroepoek van tomaat

    * Vegetarier
  • Gerookte zalm

    met gemarineerde zalm met komkommerparels, radijs, citrusdressing

  • Carpaccio

    Met truffelmayonaise en pecorino kaas

  • Twentse plaatham

    Met gegrild stokbrood en een salade van nectarine, mozzarella, basilicum en aceto balsamico

  • Soep naar keuze

    Tomaten-, Tom kha kai-, groenten- of mosterdsoep

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Fis & chips

    Krokant gefrituurde witvis met remouladesaus en friet

  • Zalm

    Met een oosterse salade, gezouten citroen en zeekraal

  • Vegan burger *

    Met rozemarijn, tapenade van aubergine, bataatfriet en ras el hanout

    * Vegetarier
  • Schnitzel Hengelo

    Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon en oude kaas geserveerd met stroganoffsaus

  • Boerderij eend

    Filet en loempia van eendenbout met verschillende bereidingen van biet, rode ui en aceto balsamico

  • Kipsaté

    Royale kipspies met zoet-zure atjargroenten, gegrilde ananas, kroepoek en satésaus

  • Truffelburger

    Beefburger met oude kaas, truffelmayonaise, rucola, rode ui, augurk en krokante uienringen

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche

    Roomijs van vanille met warme chocoladesaus

  • Coupe aardbeien

    Met vanilleroomijs en slagroom

  • Terrine van sorbetijs

    Met fruitsalade en vruchtencoulis

  • Yoghurt, perzik & sinaasappel

    Yoghurtijs met verse stukjes sinaasappel, coulis van sinaasappel en kletskoppen

  • Crème brûlée

    Van vanille met Cookie Caramel ijs

  • Kaas

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met kletzenbrood en appelstroop