- Hotel Hengelo

Genieten van Twente in Hotel Ootmarsum

Vlakbij Ootmarsum in Twente ligt het prachtige Hengelo. Hier bevindt zich een pittoresk hotel met maar liefst 203 kamers en suites, 10 multifunctionele zalen voor feestjes en vergaderingen en gezellig restaurant waar u geniet van heerlijk eten in een gezellige ambiance. Van der Valk hotel Ootmarsum is een plek waar u kunt vergaderen, feestvieren of juist helemaal tot rust kan komen met uw partner of gezin. Komt u ook logeren in ons hotel bij Ootmarsum?

 

Zakelijk hotel; Ootmarsum, Hengelo en omgeving

Een vergadering, retraite of bedrijfsuitje is gebaat bij een inspirerende omgeving waar u in alle rust plannen kunt smeden of nader tot elkaar kan komen. Kom daarom vergaderen in het hotel bij Ootmarsum en geniet van luxe uitgeruste vergaderzalen. Het is zelfs mogelijk om een meerdaags symposium te organiseren of een congres bij ons onder te brengen. Alle techniek voor het houden van presentaties hebben wij al voor u in huis. Uiteraard kunt u uw gasten onderbrengen in het hotel en is het mogelijk om te genieten van ontbijt, lunch en diner in het restaurant.

Vier uw feest in hotel Hengelo, bij Ootmarsum

Heeft u binnenkort een speciaal feest, zoals een jubileum, bruiloft of een speciale verjaardag? Ook dan bent u van harte welkom in ons hotel/restaurant. De zalen zijn heel geschikt voor een spetterend feest waar u met vrienden en familie geniet van een hapje, drankje en natuurlijk een dansje op de dansvloer. Na afloop kunt u met uw gasten blijven slapen. Het bruidspaar verblijft natuurlijk in een luxe bruidssuite.

Samen of met het hele gezin genieten

Twente is een prachtige plek om met het hele gezin of samen romantisch van te genieten. Verblijf in een van de luxe familiekamers of suite en trek er tijdens uw weekendje weg of minivakantie heerlijk op uit. In de omgeving kunt u fietsen huren en op die manier van de natuur genieten. Uiteraard kunt u ook prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld over de Sallandse Heuvelrug. Bezoek eens het Zoutmuseum, het Bussemakershuis of Rijksmuseum Twenthe en kom zo meer over de streek te weten. Of bezoek de steden Almelo en Enschede waar u kunt winkelen of een theater bezoeken.

Kortom, voor iedereen is het genieten in Van der Valk hotel Hengelo, bij Ootmarsum. Wanneer mogen wij u welkom heten?

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.