Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst A la carte

Vrolijk Kerstfeest!

Voorgerechten

Voorgerechten

Kerstmenu voorgerechten:
  • Paling en garnalen

    15,00

    Getoast brioche met gerookte paling en een kleine cocktail van Hollandse garnalen en

    gemarineerde gamba's

  • Marbré

    15,00

    Van gemarineerde runderlende en eend met wortel-gember marmelade, sinaasappel kletskop en stroop van Pedro Ximenez sherry

  • Broodplank *

    5,50

    Meergranen - speltbrood met kruidenboter, aioli en tomaten-tapenade

    * Vegetarisch
  • Rode biet *

    13,50

    Verschillende bereidingen van rode biet met crème van gekarameliseerde ui, hangop en komijn

    * Vegetarisch
Soepen

Soepen

Kerstmenu soepen:
  • Bouillon

    8,50

    Dubbel getrokken runderbouillon met fijne groente

  • Kreeftensoep

    8,50

    Romige kreeftensoep met rivierkreeft en zoetzure venkel

  • Tomatensoep

    7,50

    Met rundvlees gehaktballetjes

  • Groentensoep

    7,50

    Met draadjesvlees

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Kerstmenu hoofdgerechten:
  • Jonge tarbot

    29,50

    In aardappelkorst met coulis van spinazie en Hollandaise saus

  • Kalfshaas

    29,50

    Gegrild, met crème van pastinaak, gekarameliseerde sjalot en rode wijn

  • Hertenrugfilet

    29,50

    Met hete bliksem, gebakken paddenstoelen en een saus van kruidkoek

  • Gegrilde groene asperges *

    18,50

    Met wasabimousseline, tempura van groente en een sesamsaus

    * Vegetarisch
  • Lasagne *

    18,50

    Van taleggio en gemarineerde aubergine

    * Vegetarisch
  • Kabeljauw

    25,50

    Met schelpdieren, zilte groente en schuim van bouillabaisse

  • zalm

    25,50

    Met peterselie, tomaat en grove mosterd

  • Schnitzel

    18,50

    Schnitzel met saus naar keuze

  • Twents rund (ca. 250 gram)

    26,50

    Entrecote van Twents rund met gekarameliseerde witlof, gevulde champignon, Charlotte aardappelen en bearnaisesaus

  • Tournedos

    28,50

    Tournedos met saus naar keuze

  • Lamsrack

    28,50

    Met witte bonen, paprikacrème en saus van gepofte knoflook

(saus naar keuze: champignon roomsaus, rode wijnsaus, stroganoff, pepersaus, satésaus en zigeunersaus)

Desserts

Desserts

Kerstmenu nagerechten:
  • Kerstdessert

    10,00

    Proeverij van desserts van onze patissier

  • Kaas

    10,00

    Assortiment van binnen- en buitenlandse kaassoorten met appelstroop en kletzenbrood

  • Crème brûlée

    9,50

    Van Baileys met roomboter babbelaar ijs

  • Dame blanche

    9,50

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Coupe van der Poel

    9,50

    Diverse van der Poel ijssoorten met slagroom

Heerlijk genieten tijdens de feestdagen!