Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst

Vrolijk Kerstfeest!

Voorgerechten

  • Gemarineerde zalm

    met crème van vlierbloesemthee en gepofte wilde rijst

  • Tonijntartaar

    met kerriemayonaise, soja bonen en tonijn tataki

  • Carpaccio

    met rucola sla, oude kaas en truffelcrème

  • Marbre van gerookte eendenborst

    met salade van zuurkool en crème van eendenlever

  • Geitenkaas *

    met quinoa salade, zoetzure groenten en bieslookcrème

    * Vegetarisch

Soepen

  • Kreeftensoep

    met rivierkreeft, Hollandse garnalen en venkel

  • Ossenstaartsoep

    licht gebonden, met ossenstaartvlees, knolgroenten en truffelschuim

  • Wildbouillon

    met bosui, shiitake en taugé

  • Zoete aardappelsoep *

    met frisse venkel, broccoli en tomaat

    * Vegetarisch

Warme tussengerechten

  • Coquille

    met pompoencremeaux, limoenmayonaise, sinaasappelgel en kerrie

  • Tarbot

    met knolselderijcrème, gebakken paddenstoelen en schuimige saus van eekhoorntjesbrood

  • Kalfswang

    met aubergine, kerriebloemkool en rode wijnjus

  • Twentse bakleverworst

    met kwartel en appelstroop

  • Tarte-tatin *

    van witlof, Epoisse kaas, appel en roodlof

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten

  • Zeebaarsfilet

    met crème van aubergine, artisjok en bieslook-botersaus

  • Kabeljauw

    met linguine, paksoi, bosui en broccoli

  • Tournedos (160 gram)

    met tarte tatin van sjalot en saus van morieljes

  • Hertenrugfilet

    met wildstoof, bataat en saus van kruidkoek

  • Ravioli *

    gevuld met pompoen en salie, beurre blac en spinazie

    * Vegetarisch

Nagerechten

  • Kerstdessert

    proeverij van desserts van onze patissier

  • Dame blanche

    roomijs van vanille met warme chocoladesaus

  • Crème brûlée

    van vanille met vanille roomijs

  • Kaas

    binnen- en buitenlandse kaassoorten met appelstroop en geroosterde krentewegge