Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu

Het Kerstmenu is nu verkrijgbaar voor maar €52,50 p.p.

Voorgerechten

Voorgerechten

Kerstmenu voorgerechten:
  • Paling en zalm

    15,00

    Getoast brioche met gerookte paling, gerookte zalm, rode ui, crème fraîche en kruidensla

  • Marbré

    8,50

    van gerookte entrecote, eendenpaté en zolderspek met Port dressing en ingelegde uitjes

Soepen

Soepen

Kerstmenu soepen:
  • Bouillon

    8,50

    Dubbel getrokken runderbouillon met fijne groenten

  • Strandkrabbensoep

    8,50

    Romige soep van strandkrabben met Hollandse garnalen en zoetzure venkel

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Kerstmenu hoofdgerechten:
  • Cassoulet

    29,50

    van tongfilet, zalm, gamba en reuze gamba naar chefs recept

  • Tournedos

    29,50

    met cannelloni van ossenstaart en saus van gekonfijte uien

Desserts

Desserts

Kerstmenu nagerechten:
  • Kerstdessert

    10,00

    proeverij van desserts van onze patissier

  • Kaas

    10,00

    Assortiment van binnen- en buitenlandse kaassoorten met appelstroop en krentenwegge

De gerechten kunnen ook buiten het menu om besteld worden, zie prijs achter de gerechten.

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

Keuze uit:
  • Broodplank *

    5,50

    Witte en bruine broodbol met kruidenboter, aioli en tomatentapenade

    * Vegetarisch
  • Geitenkaas *

    12,50

    Proeverij van geitenkaas en pompoen

    * Vegetarisch
  • Tonijn duo

    13,50

    Filet Americain van tonijn met brioche en tonijn tataki met Oosterse groente

  • Carpaccio

    13,50

    Met pestodressing en oude streekkaas

  • Wild charcuterie

    13,50

    Van wildpaté, wildham- en worstsoorten met brood en dips

Soepen

Soepen

Keuze uit:
  • Tomatensoep

    7,50

    Met rundvlees gehaktballetjes

  • Groentesoep

    7,50

    Met draadjesvlees

Vegetarische hoofdgerechten

Vegetarische hoofdgerechten

Keuze uit:
  • Risotto *

    18,50

    Kruidenrisotto met gebakken bospaddenstoelen, krokante Parmezaan en schuim van Parmezaan

    * Vegetarisch
  • Gnocchi *

    18,50

    Met biologische schapenkaas, bloemkool, spinazie en crunchie Macadamia noten

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Keuze uit:
  • Kabeljauw

    25,50

    Omwikkeld met pancetta, geserveerd op gerookte hutspot met een saus van zwarte knoflook

  • Zalm

    15,50

    Met gnocchi, schorseneren, crème van doperwten en witte wijn botersaus

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Keuze uit:
  • Schnitzel

    18,50

    Schnitzel met saus naar keuze

  • Kalfsentrecote

    25,50

    Met groene asperges, paddenstoelen en Roseval aardappelen

  • Tournedos

    27,50

    Tournedos met saus naar keuze

  • Hert

    25,50

    Gebakken hertenbiefstuk met gebakken paddenstoelen, aardappelkaantjes en rode wijnsaus

(saus naar keuze; roomsaus, rode wijnsaus, stroganoff, pepersaus, satésaus en zigeunersaus)

Desserts

Desserts

Keuze uit:
  • Crème brûlée

    9,50

    Vanille crème brûlée met gemarineerde vijgen en kaneelijs

  • Dame blanche

    9,50

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Coupe van der Poel

    9,50

    Diverse van der Poel ijssoorten met slagroom