Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Live cooking

In verband met Corona zijn we tot nader order gestopt met het Live Cooking Buffet.

Op deze 1e etage beschikt Hotel Hengelo over een luxe openkeuken, waar ons keukenteam uw gerechten à la minute bereidt.

Het uitgebreide Live Cooking bestaat uit:

  • Voorgerechten zoals soep, carpaccio, garnalen, zalm, ham met meloen, broodjes, boter en sausjes.
  • Wokken; u stelt zelf uw wokgerecht samen met vlees of vis uitgebreid met wokgroente zoals paprika, taugé en prei.
  • Salades
  • Vis, u maakt uw keuze en onze kok bereidt deze voor u.
  • Warme seizoensgerechten
  • Vleesbuffet, waar uw vlees à la minute voor u wordt gebakken.
  • Uitgebreid dessertbuffet met o.a. ijs, ijstaarten, bavaroistaarten, chocolade mousse, vers fruit. Ook heeft u de keuze uit een bijzondere variatie van internationale kazen.

Live Cooking is inclusief koffie, thee en drank op basis van het Hollands assortiment: Hollands assortiment: Amstel van de tap, huiswijn, fris, vruchtensappen, port, sherry, vermouth en Hollandse jenevers.

Op de feestdagen organiseren we speciale brunches of Live Cooking.
Vraag de receptie naar onze mogelijkheden.

In verband met de hygiëne (HACCP) zijn huisdieren in ons live cookingrestaurant niet welkom.