Direct naar de contentDirect naar de footer
Fietsen in Twente
Fietsen in Twente

Fietsen en E-choppers

De omgeving van het hotel staat bekend om zijn prachtige groene natuur. Dagelijks komen er vele gasten naar ons hotel om de omgeving van Twente te verkennen met de fiets of E-chopper. Bent u niet bekend in de omgeving? Onze receptie helpt u graag met het adviseren van de fietsroute die bij u past.

Aanbod in fietsen

Hotel Hengelo beschikt over meerdere soorten fietsen. Wij hebben namelijk de normale Qwic fiets met 7 versnellingen en de Qwic e-bike. Wij beschikken over vijf E-choppers die allemaal hetzelfde zijn.

Qwic 7 versnellingen

De Qwic 7 versnellingen biedt, zoals de naam al zegt, u de mogelijkheid om te schakkelen tussen 7 verschillende versnellingen. Gaat u een bult op, dan is het aan te raden de fiets in een lagere versnelling te zetten. Gaat u de bult af, schakel dan juist naar een hogere versnelling. De Qwic 7 versnellingen is ideaal voor fanatieke fietsers die geen extra elektrische hulp nodig hebben.

Qwic e-bike

De Qwic e-bike zorgt doormiddel van een elektrische motor ervoor dat u een steuntje in de rug krijgt als u aan het fietsen bent. Zo kunt u gemakkelijk hogere snelheden halen zonder dat u weerstand ervaart. Onze Qwic e-bikes zijn begrenst op een maximale snelheid van 25 kilometer per uur.

E-chopper

Onze E-choppers zijn 100% elektrisch en milieuvriendelijk. Omdat de E-chopper 25 kilometer per uur gaat, is de helm vanaf januari 2023 verplicht. U mag de E-chopper besturen als u in het bezit bent van een auto en/of brommer rijbewijs. De E-Chopper trekt vlot op en kan met een volle accu 50 kilometer rijden. Onze E-choppers zijn enkel te huur voor onze hotelgasten. Wij beschikken over 2 e-choppers.

Heeft u vragen over onze fietsen of E-choppers? Onze medewerkers van de receptie helpen u graag.

Prijs per fiets en E-chopper

Hieronder vindt u de prijs per fiets per dag:

€ 17,50 Qwic fiets met 7 versnellingen

€ 30,00 Qwic e-bike

€ 65,00 E-chopper (enkel te huur voor hotelgasten)

Reserveert u online via www.valkfietsen.nl? Dan krijgt u op bovengenoemde prijzen €5,- korting.

Fiets of E-chopper huren

Weet u welke fiets en/of E-chopper u wilt huren? Reserveer dan hier! Wij zullen voor de gewenste dag de fiets en/of e-chopper voor u reserveren.

Fietsenstalling

Speciaal voor onze hotelgasten hebben wij een verlichte en overdekte fietsenstalling met een oplaadpunt, die afgesloten kan worden. Hier kunt u ook uw eigen fiets stallen. Het gebruik van de fietsenstalling is voor onze hotelgasten gratis.

Terug naar alle faciliteiten