Direct naar de contentDirect naar de footer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten

Kom in een ontspannen sfeer genieten van ons ontbijt, luxe lunch(buffet), een overheerlijk diner of bij de zondagsbrunch. Meer zin aan een drankje aan de bar? Dit kan in onze gezellige hotelbar. Namens ons gehele team: welkom bij Hotel Hengelo en smakelijk eten!

Menukaarten

Menukaarten

Lunchen, zondagsbrunchen, dineren: alles kan bij Hotel Hengelo. Bekijk onze verschillende menukaarten met heerlijke nieuwe gerechten of geniet van onze klassiekers.

Meer informatie
Hotelbar

Hotelbar

Genieten van een drankje aan de bar of bijkletsen met een kennis onder het genot van een hapje en drankje? Dan is de sfeervolle hotelbar de perfecte plek voor u.

Meer informatie
Salade van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Terras

Terras

Geniet op een mooie zomerse dag van een heerlijk hapje en een drankje op ons mooie terras.

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
3370 beoordelingen
Genieten
Hotel Hengelo A en M Annelies en Marcel Kleinjan 

Welk tafelnummer weten we niet meer. Het was genieten. We hadden een Poolse mevrouw als bediening. Dat was top,ze was erg aardig en vriendelijk. Het eten was heerlijk. Het was genieten