Direct naar de contentDirect naar de footer
Wellness center Hengelo
Wellness center Hengelo

Het Wellness Center

Ervaar weldadige rust en kom puur genieten. Het Wellness Center is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten. U kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van de Finse sauna, Zoutsauna, het Turks stoombad/Hamam, Sneeuwcabine en ons zwembad.

Er liggen handdoeken voor u klaar en u heeft de mogelijkheid om u om te kleden en te douchen. Let op: In het wellness center is het gebruik van badkleding verplicht en het is enkel toegankelijk voor onze hotelgasten.

Soorten sauna's

Finse sauna

Onze Finse sauna is gemaakt om te genieten. In de sauna kunt u op verschillende hoogtes zitten of liggen. De luchttemperatuur van onze Finse sauna bereikt een hoogte van 70 graden Celsius. Hierdoor begint u snel te zweten. Dit bevorderd de doorbloeding en hierdoor verbeterd uw hartprestatie.

Zout sauna

Waan u even lekker aan de kust! Door het verhittingsproces van de zoutstenen komen er in deze sauna mineralen vrij in de lucht, waardoor de samenstelling van de lucht bijna vergelijkbaar is met zeelucht. De temperatuur en de luchtvochtigheid zijn rond de 85 graden Celsius waardoor u langere tijd kunt doorbrengen in deze sauna.

Turks stoombad/Hamam

Onze Hamam is de plek waar lichaam en geest één worden met elkaar. Zodra u gaat zitten in het stoombad, voelt u na een aantal minuten dat uw lichaam gevuld wordt met warmte. Dit zorgt ervoor dat uw spieren volledig tot rust komen. Hierdoor voelt u zich na uw bezoek aan de Hamam volledig relaxt. De temperatuur kan oplopen tot 50 graden Celsius. Bent u verkouden? Dan biedt de eucalyptus geurstof de oplossing. Hierdoor openen namelijk uw luchtwegen waardoor u beter kunt ademen.

Van alle sauna's warmt het lichaam op. Het is daarom lekker om de verkoeling op te zoeken. In onze sneeuwcabine vindt u een sneeuwdouche met daaronder een bult van sneeuw. Deze sneeuw kunt u gebruiken om uw lichaam af te laten koelen.

Openingstijden

Ons Wellness Center is elke dag geopend. De tijden van het Wellness center zijn:
Zwembad: 07:00 - 22:00 uur
Sauna's: 10:00 - 22:00 uur

Terug naar alle faciliteiten