Direct naar de contentDirect naar de footer
Zwembad
Zwembad

HOTEL HENGELO MET ZWEMBAD

Hotel Hengelo met zwembad maakt het mogelijk om na een drukke dag heerlijk te ontspannen, wanneer u maar wilt. Het is niet nodig om een grote tas te pakken voordat u wat baantjes kunt trekken, u wandelt op uw gemak van uw ruime en comfortabele kamer naar de ruime pool. Een voordelige overnachting bij Hotel Hengelo met zwembad is dichterbij dan u wellicht denkt! Verken het gehele wellness centrum inclusief fitnessruimte, wellness en zwembad. Zo ontdekt u Hotel Hengelo met zwembad.

Bekijk meer informatie over Hotel Hengelo met zwembad!

VOORDELIG NAAR HOTEL HENGELO MET ZWEMBAD

Vaak levert een verblijf in ons luxe hotel met goede faciliteiten (zoals een eigen zwembad) een flinke rekening op. Wanneer u kiest voor het boeken van een hotelkamer met zwembad bij ons hotel is niets minder waar. Zo geniet u in ons hotel met zwembad niet alleen van de mogelijkheid om rustig te kunnen zwemmen wanneer u wilt. Als onze welkome gast maakt u tevens gebruik van onze goed ingerichte fitnessruimte, wellness centrum of boekt u een verrassend laaggeprijsde behandeling in ons eigen wellness centrum. Kortom; in ons hotel met zwembad onthaast u optimaal. Een ontspannen weekendje weg is tevens een origineel cadeau voor degenen die een break kunnen gebruiken.

HOTEL MET ZWEMBAD BOEKEN OP TOPLOCATIE

Hotel Hengelo met zwembad heeft een zeer goede ligging ten opzichte van bijzondere steden, mooie natuurgebieden en uitvalswegen. Zo kunt u kiezen voor het plannen van een zakelijke bijeenkomst of vergadering in ons hotel, waarna u heerlijk uitrust en geniet van een culinair menu in ons eigen restaurant. Of wat dacht u van het boeken van een voordelig verblijf in ons hotel met zwembad voor een bruiloft of familiefeest? Ons professionele team informeert u graag over de mogelijkheden. Bezoek leuke winkelsteden, geniet van kunst en cultuur of plan een avondje uit vanuit uw luxe ingerichte kamer in Van der Valk hotel Hengelo. Wilt u de hond meenemen, of gebruik maken van een ruime familiekamer? Geen probleem! Ervaar zelf dat gastvrijheid en goede zorg voorop staan in onze mooi ingerichte hotels, waar u logeert tegen een voordelig tarief.

OVER HET ZWEMBAD VAN HOTEL HENGELO

Het zwembad van Hotel Hengelo beschikt over kleedruimtes. Zo kunt u in Hotel Hengelo met zwembad kiezen om op uw kamer om te kleden of in het wellness centrum. In de kleedruimte vindt u ook kluisjes. Hier kunt u uw waardevolle spullen in opbergen terwijl u geniet van het zwembad van Hotel Hengelo. Het water van Hotel Hengelo zijn zwembad is 31 graden celcius. Hierdoor is de temperatuur erg aangenaam om wat banen te trekken.

Meer informatie over Hotel Hengelo met zwembad!

Hotel Hengelo met Zwembad, Zwembad van Hotel Hengelo, Hotel met zwembad