Direct naar de contentDirect naar de footer

Half pension menu

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Burrata *

    Met gemarineerde tomaat, rucola, pesto en balsamico-uitjes

    * Vegetarisch
  • Gambasalade

    Met gebakken gamba’s, gegrilde asperges, sesamkrokant en chilimayonaise

  • Carpaccio

    Met truffelmayonaise en pecorino kaas

  • Twentse plaatham

    Met frisse salade van witlof, appel en stroop van Pedro Ximenez

  • Soep naar keuze

    Tomaten-, groenten- of mosterdsoep, kippensoep

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Scholfilet

    Warm gemarineerd met groene groenten, aardappelmousseline en citroenbotersaus

  • Zalm

    Met voorjaarsgroenten, gepofte quinoa, puree van selderij en saus van limoenblad

  • Vegan burger *

    Op een royale bol met salade, krokante uienringen en bataatfrietjes

    * Vegetarisch
  • Schnitzel Hengelo

    Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon en oude kaas geserveerd met stroganoffsaus

  • American burger (220 gram)

    Beefburger met cheddar, pepperoni, ui, tomatensalsa en burgersaus

  • Eend

    Eendenfilet en loempia van eend met pompoen, tuttifrutti en rodewijnjus

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche

    Roomijs van vanille met warme chocoladesaus

  • Panna cotta

    Van yoghurt met gemarineerde watermeloen en sorbetijs van cassis

  • Yoghurt, perzik & sinaasappel

    Romig ijs van yoghurt, gepocheerde perzik en perzik-sinaasappelsaus

  • Coupe aardbeien

    Met vanilleroomijs en slagroom

  • Cheesecake

    Met frambozen, yoghurt-perzikijs en amandelkrokant

  • Crème brûlée

    Van citroengras met sorbetijs van lichee

  • Kaas

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met kletzenbrood en appelstroop