Half pension menu

Voorgerechten
Salade geitenkaas *
Met warme geitenkaas, uiencompote, hazelnoten en gemarineerde paddenstoelen
* VegetarischGerookte zalm
Met amandelcrème, komkommerchutney, tomaat en kruidensla
Carpaccio
Met pestodressing en Twentse bunkerkaas
Kalfspastrami
Met truffelmayonaise en drie bereidingen van biet
Soep naar keuze
Tomaten-, kippen-, groenten- of uiensoep

Hoofdgerechten
Zeewolffilet
Met kokkels, winterpostelein en mosterd-piccalillyschuim
Zalm
Met peterselie, tomaat en grove mosterd
Incredible burger *
Op een royale bol met salade, krokante uienringen en bataatfrietjes
* VegetarischSchnitzel Hengelo
Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon en oude kaas geserveerd met Stroganoffsaus
Ossenhaassaté
Gemarineerde ossenhaassaté met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus
Kalf
Kalfssukade en kalfswang met schorseneren, hazelnoten en crème van jeneverbessen

Desserts
Dame Blanche
Vanille roomijs met warme chocoladesaus
Tiramisu
Van koffie-mascarponecrème en bastogne
Cheesecake
Met mousse van amarenekersen, yoghurtijs en spongecake van pistache
Cookie Caramel
Vol en romig ijs met de echte English cookies en caramelsaus, gegarneerd met caramel en slagroom
Crème brûlée
Van Baileys met ijs van roomboterbabbelaar
Kaas
Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met kletzenbrood en appelstroop