Direct naar de contentDirect naar de footer

Half pension menu

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Gerookte zalm

    Een gemarineerde zalm met bloemkoolcouscous en limoenchutney

  • Geitenkaas salade *

    Met warme geitenkaas, gepofte zomergroenten, walnoten, honing en kruidendressing

    * Vegetarisch
  • Carpaccio

    Met pestodressing en oude streekkaas

  • Charcuterie

    Van paté, ham- en worstsoorten met brood en dips

  • Soep naar keuze

    Tomaten-, kippen-, groenten- of uiensoep

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Fish & Chips

    Krokant gefrituurde witvis met remouladesaus en friet

  • Zalm

    Met prakaardappelen, mosterd, lente ui en een schuim van limoen

  • Ravioli *

    Van biet met gemarineerde bietjes, mosterdzaad en bosui

    * Vegetarisch
  • Schnitzel Hengelo

    Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon geserveerd met stroganoffsaus

  • Ossenhaassaté

    Gemarineerde ossenhaassaté met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus

  • Boerderijeend

    Filet en loempia van eendenbout met crème van bospeen, paksoi en saus van Szechuan peper

  • Kipsaté de Luxe

    Royale kipspies met zoetzure groente, gegrilde ananas, kroepoek en satésaus

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Coupe aardbeien

    Vanille ijs met aardbeien en slagroom

  • Cheesecake

    Met roodfruit, vanille crème fraîche en bramensorbetijs

  • Lemon, Cookie & Cream

    Romig ijs van limoen en yoghurt met witte chocolademousse en koekstukjes

  • Crème brûlée

    Van vanille met butterscotch roomijs

  • Kaas

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met geroosterde krentenwegge en appelstroop