Direct naar de contentDirect naar de footer

Half pension menu

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Salade geitenkaas *

    Met warme geitenkaas, uiencompote, hazelnoten en gemarineerde paddenstoelen

    * Vegetarisch
  • Gerookte zalm

    Met amandelcrème, komkommerchutney, tomaat en kruidensla

  • Carpaccio

    Met pestodressing en Twentse bunkerkaas

  • Kalfspastrami

    Met truffelmayonaise en drie bereidingen van biet

  • Soep naar keuze

    Tomaten-, kippen-, groenten- of uiensoep

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Zeewolffilet

    Met kokkels, winterpostelein en mosterd-piccalillyschuim

  • Zalm

    Met peterselie, tomaat en grove mosterd

  • Incredible burger *

    Op een royale bol met salade, krokante uienringen en bataatfrietjes

    * Vegetarisch
  • Schnitzel Hengelo

    Schnitzel met ui, spek, paprika, champignon en oude kaas geserveerd met Stroganoffsaus

  • Ossenhaassaté

    Gemarineerde ossenhaassaté met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus

  • Kalf

    Kalfssukade en kalfswang met schorseneren, hazelnoten en crème van jeneverbessen

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Tiramisu

    Van koffie-mascarponecrème en bastogne

  • Cheesecake

    Met mousse van amarenekersen, yoghurtijs en spongecake van pistache

  • Cookie Caramel

    Vol en romig ijs met de echte English cookies en caramelsaus, gegarneerd met caramel en slagroom

  • Crème brûlée

    Van Baileys met ijs van roomboterbabbelaar

  • Kaas

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met kletzenbrood en appelstroop