Direct naar de contentDirect naar de footer

Half pension menu

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Geitenkaas salade *

    Met pistache, gebrande pecan noten, zoetzure tomaat en wintergroenten

    * Vegetarisch
  • Tonijntartaar

    Met tomaat, rivierkreeft, schuim van avocado en krokante Nori

  • Carpaccio

    Met pestodressing en oude streekkaas

  • Twentse plaatham

    Met salade van tutti frutti, dadelcrème en krokante pittenstengel

  • Soep naar keuze

    Tomaten-, kippen-, groenten- of uiensoep

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Fish & Chips

    Krokant gefrituurde witvis met remouladesaus en friet

  • Zalm

    Met gekonfijte zuurkool, aardappelgratin, lente ui en rode wijnsaus

  • Ravioli *

    Gevuld met eekhoorntjesbrood, groene asperges en jus van eekhoorntjesbrood

    * Vegetarisch
  • Schnitzel Hengelo

    Schnitzel met ui, spek, champignon en oude kaas geserveerd met Stroganoffsaus

  • Ossenhaassaté

    Gemarineerde ossenhaassaté met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus

  • Kalf

    Wang en sukade met aardappelpuree, spek, uien en wintergroenten

  • Hazenpeper

    Klassieke hazenpeper met puree, stoofpeer en rode kool

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus

  • Parfait van bokkenpootjes

    Met krokante amandelen en karamelsaus

  • Cheesecake

    Met tutti frutti en gezouten karamelijs

  • Cookie Caramel

    Vol en romig ijs met de echte English cookies en caramelsaus, gegarneerd met caramel en slagroom

  • Crème brûlée

    Van vanille met Amarene kersenijs

  • Kaas

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met geroosterde krentenwegge en appelstroop