Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    7,50

    rustiek brood | kruidenboter | aioli | tapenade

    * Vegetarisch
  • Macaron met geitenkaas *

    13,50

    gerookte biet I antiboise I briochecroutons

    * Vegetarisch
  • Gravad lax

    13,50

    gemarineerde zalm | biet I dillecrème | radijs

  • Crudo van tonijn

    14,50

    yoghurtcrème I gember I chilipeper

  • Garnalen cocktail

    14,50

    Noorse garnalen | mierikswortel | radijs | gepofte tomaat | pappadum

  • Vitello tonnato 2.0

    14,50

    kalfsrosbief | tonijn tataki | tonijnmayonaise | kapperappeltjes I radijs

  • Twentse plaatham

    13,50

    focaccia I vijgen I burrata

  • Steak tartaar

    14,50

    paddenstoelensalade I zoetzure groente I crostini | oude kaas

  • Carpaccio

    15,50

    pecorino | rucola | pestomayonaise

  • Ibericoham

    wentelteefje I mousse van eend I appel I pecannoot

    15,50
  • Proeverij Hengelo

    19,50

    Kleine gerechtjes bestaande uit:

    gravad lax | vitello tonnato | steaktartaar | wintersalade | mosterdsoep

  • Gamba's aioli

    17,50

    knoflook | rode peper

Soepen

  • Groentesoep

    7,50

    rundvlees I groente

  • Tomatensoep

    7,50

    rundvleesballetjes I tomaat I creme fraiche

  • Uiensoep

    8,50

    stokbrood I gruyere

  • Mosterdsoep

    8,50

    zalm snippers I bosui

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Vega burger *

    21,50

    aubergine | bataatfriet | vadouvan

    * Vegetarisch
  • Massaman curry *

    21,50

    krielaardappelen I pinda I ui I rode peper

    * Vegetarisch
  • Paddenstoelenravioli *

    21,50

    oesterzwammen I walnoot I parmezaan I truffel

    * Vegetarisch
  • Saffraanrisotto *

    21,50

    paddenstoelen I sinaasappel I wortel I kruidenolie

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalm

    25,50

    puree I zuurkool I gemarineerde shiitake I wortel

    Kleine portie 21,50
  • Roodbaars

    25,50

    Oosterse groente I paksoi I taugé I sesam

  • Zeebaars

    26,50

    gevulde aardappel I pastinaak I peulvruchten I boter-citroensaus

  • Kabeljauw met zolderspek

    26,50

    bulgur I courgette I spruitjes I witte wijnsaus

  • Tonijn

    27,50

    linguine I olijf I tomaat I kappertjes

  • Zeetong (à 250 - 300 gram)

    44,50

    kruidenpuree I peulvruchten I bimi I remoulade

    1 zeetong 27,50

    2 zeetongen 44,50

    Kleine portie 27,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met frites en salade.

Indien gewenst serveren wij er appelmoes bij. 

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldige maaltijd
  • Schnitzel Hengelo

    21,50

    champignon | paprika | ui | spek | oude kaas | stroganoffsaus

    Kleine portie 18,50
  • Kipsaté

    21,50

    zoetzure komkommer I nasi I kroepoek I satésaus

  • Tiroler burger

    22,50

    pretzelbun I raclette kaas I spek I ui I mosterdmayonaise

  • Iberico Pluma

    25,50

    geroosterde roseval I zoete aardappelcrème I witlof I kerriejus

  • Boerderij eend

    25,50

    dukkah I gevulde aardappel I wortel

  • IBP diamanthaas

    26,50

    pompoentaart I romanesco I spruitjes I pastinaak

  • Ossobuco

    26,50

    krielaardeappelen I tomaat I witlof

  • Tournedos

    34,50

    pompoentaart I romanesco I spruitjes I pastinaak


    Toeslag :
    met gorgonzola € 3,50
    met gamba's € 7,50

    Kleine portie 29,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met frites en salade.

Indien gewenst serveren wij er appelmoes bij. 

IBP Rundvlees

IBP Rundvlees

Noord-Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met maïs. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft het een sappige smaak.
  • Entrecote 350 gram

    37,50

    hasselback aardappel I paddenstoelen I bloemkool I sjalot I rodewijnsaus

  • Ribeye 350 gram

    39,50

    hasselback aardappel I paddenstoelen I bloemkool I sjalot I rodewijnsaus

  • To Share (voor 2 personen)

    64,50

    Vis
    Zeebaars & reuze gamba's (400 gram & 4 stuks) * 64,50
    *seizoensgroente I gerookte kriel I bëarnaisesaus I beurre blanc

    Vlees
    IBP Diamanthaas & reuze gamba's** 64,50
    Entrecote 700 gram ** 67.50
    Ribeye 700 gram ** 74.50
    ** paddenstoeleen I seizoensgroenten I gerookte kriel I bearnaisesaus I pepersaus

Deze gerechten worden standaard geserveerd met frites en salade.
Indien gewenst serveren wij er appelmoes bij. 

Desserts

Desserts

Onze nagerechten zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Crème brûlée

    9,50

    vanille | pumpkin pie-ijs

  • Dame Blanche

    9,50

    vanille-ijs | warme chocoladesaus

  • Appeltaart 2.0

    9,50

    mousse van kaneel I karamel-appel I mascarponecrème I vanille-ijs

  • Cheesecake

    9,50

    lemoncurd I roodfruit I crumble I cherry-choco ijs

  • Winter pavlova

    9,50

    bosbessenmousse I lemoncurd I roodfruit I yoghurt bosvruchtenijs

  • Sorbet klassiek

    9,50

    vers fruit | sorbet | kletskop

  • Coupe yoghurt-bosvruchten

    9,50

    yoghurt-bosvruchten roomijs | kletskop | slagroom

  • Coupe cherry choco

    9,50

    Amarena kersen I kletskop I slagroom

  • Kaas

    13,50

    5 binnen- en buitenlandse kaassoorten | krentenwegge | appelstroop

  • Koffie compleet

    11,50

    koffie | thee | cappuccino | 5 luxe zoetigheden