Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    7,50

    rustiek brood | kruidenboter | aioli | tapenade

    * Vegetarisch
  • Avocado panna coota *

    13,50

    limoenbladcrème | tomatensalsa| mini bospeen | bleekselderij

    * Vegetarisch
  • Gravad lax

    13,50

    gemarineerde zalm | piccalilly | bieslookmayonaise | kruidenolie

  • Zeebaars ceviche

    14,50

    mierikswortel I watermeloen I krab I zeekraal I sinaasappel

  • Garnalen cocktail

    14,50

    Noorse garnalen | mierikswortel | radijs | gepofte tomaat | pappadum

  • Vitello tonnato 2.0

    14,50

    kalfsrosbief| tonijn tataki | tonijnmayonaise | kapperappeltjes I radijs

  • Duo van tataki

    14,50

    tonijn- en beef tataki I wakame I soja saus

  • Twentse plaatham

    13,50

    focaccia | vijgen | burrata

  • Steak tartaar

    14,50

    truffelmayonaise | Amsterdamse ui I kappertjes | ei

  • Carpaccio

    14,50

    pecorino | rucola | pestomayonaise

  • Proeverij Hengelo

    19,50

    Kleine gerechtjes bestaande uit:

    gravad lax | vitello tonnato | steaktartaar | salade caprese | Tom Kha Kai soep

  • Gamba's aioli

    17,50

    knoflook | rode peper

Soepen

  • Groentesoep

    7,50

    rundvlees I groente

  • Tomatensoep

    7,50

    rundvleesballetjes I tomaat I creme fraiche

  • Uiensoep

    8,50

    stokbrood I gruyere

  • Tom Kha Kai

    8,50

    kip I bosui I rode peper

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Vega burger *

    21,50

    aubergine | bataatfriet | vadouvan

    * Vegetarisch
  • Groene curry *

    21,50

    gegrilde groenten | paksoi | shiitake

    * Vegetarisch
  • Spinazie ravioli *

    21,50

    tomaatq I bloemkool I ricotta I pijnboompitten

    * Vegetarisch
  • Truffel-orzo groentetuin *

    21,50

    courgette | feta | basilicum | tomaat | gepofte wilde rijst

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalm

    25,50

    kruidenpuree I lamsoor I patisson I wortel

    Kleine portie 21,50
  • Rode poon

    25,50

    zwarte linguine I vongole I bouillabaisse I garnaal

  • Zeebaars

    26,50

    risotto I wortel I peulvruchten I beurre blance

  • Kabeljauw

    26,50

    kruidenkorst I orzo I tomaat I sjalot

    Kleine portie 22,50
  • Tonijn

    27,50

    wakame | yuzu | sesam

  • Zeetong (à 250 - 300 gram)

    44,50

    kruidenpuree I peulvruchten I bimi I remoulade

    1 zeetong 27,50

    2 zeetongen 44,50

    Kleine portie 27,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met frites en salade.

Indien gewenst serveren wij er appelmoes bij. 

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldige maaltijd
  • Schnitzel Hengelo

    21,50

    champignon | paprika | ui | spek | oude kaas | stroganoffsaus

    Kleine portie 18,50
  • Kipsaté

    21,50

    atjar | nasi | kroepoek | satésaus

  • Cheddarburger

    21,50

    220 gram, 100 % rundvlees

    brioche I cheddar I rode ui I kimchi-kool

  • Duo van varken

    24,50

    ingerolde varkenshaas I buikspek I voorjaarsgroenten I gepofte boekweit

  • Boerderij eend

    24,50

    gerookte biet I balsamico-ui | wortel | aardappel

  • Lamsfilet

    27,50

    aubergine I kruidenpruee I procureur I rode wijnsaus

  • Spies van IBP diamanthaas

    25,50

    aardappeltaart I bloemkool I paprika I courgette

  • Tournedos

    34,50

    aardappel-knolselderijtaart | pompoen | spruiten | balsamico ui

    met gorgonzola € 38,00
    met reuze gamba's € 42,00

    Kleine portie 29,50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met frites en salade.

Indien gewenst serveren wij er appelmoes bij. 

IBP Rundvlees

IBP Rundvlees

Noord-Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met maïs. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft het een sappige smaak.
  • Entrecote 350 gram

    35,50

    gerookte kriel I gevulde tomaat I paddenstoelen | rode wijnsaus

  • Ribeye 350 gram

    37,50

    gerookte kriel I gevulde tomaat I paddenstoelen | rode wijnsaus

  • To Share (voor 2 personen)

    65,00

    bearnaisesaus I pepersaus | paddenstoelen | seizoensgroetne | gerookte kriel

    Entrecote 700 gram 65.00

    Ribeye 700 gram 69.50

Deze gerechten worden standaard geserveerd met frites en salade.
Indien gewenst serveren wij er appelmoes bij. 

Desserts

Desserts

Onze nagerechten zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Crème brûlée

    9,50

    vanille | yoghurt-perzik ijs

  • Dame Blanche

    9,50

    vanille-ijs | warme chocoladesaus

  • Mandarijn

    9,50

    mousse van yoghurt I panna cotta I mandarijnengel I limoenijs

  • Cheesecake

    9,50

    lemoncurd I roodfruit I passievruchtenijs I crumble

  • Zomerfruit

    9,50

    Passievruchten cremeaux I cassis ijs I zomerfruit I crumble

  • Sorbet klassiek

    9,50

    vers fruit | sorbet | kletskop

  • Coupe yoghurt-perzik

    9,50

    yoghurt-perzik ijs | kletskop | slagroom

  • Coupe aardbei

    9,50

    aardbei I vanille-ijs | slagroom

  • Kaas

    13,50

    5 binnen- en buitenlandse kaassoorten | krentenwegge | appelstroop

  • Koffie compleet

    11,50

    koffie | thee | cappuccino | 5 luxe zoetigheden