Direct naar de contentDirect naar de footer
Blijf in shape
Blijf in shape

Fitness

Momenteel bouwen wij een wellness center met daarin een nieuwe fitnessruimte. Deze ruimte is nog in aanbouw. Voor nu kan er gesport worden in onze oude fitnessruimte.

Vrij sporten

In het wellness center is het mogelijk om op de bovenste etage aan uw conditie en fitheid werken. Maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van de cardio- en fitnessapparatuur. Wij beschikken onder andere over een Kinesis wand, een powerrek, fietsen, crosstrainers en roeimachines. Maar natuurlijk is er ook een uitgebreide rek- en stretchruimte met matten en ballen van Technogym.

De apparaten zijn modern en multifunctioneel. De fitness is ruim opgezet en u kijkt tijdens het sporten uit op onze rustgevende binnentuin.

  • Personal trainer

    Laat u als een echte VIP tijdens het sporten begeleiden door een personal trainer. Wat uw beweegredenen ook zijn, iedereen is uniek en verdient een eigen aanpak. De training wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke interesse. Op deze manier haalt u alles uit uw verblijf!

    Maak alvast kennis
  • Fit Impulz Training

    Tijdens deze moderne workout wordt het samentrekken van spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen gestimuleerd. De impulsen worden door een kabelloos apparaat gegenereerd. Via diverse pads die met de huid in contact staan bereiken ze de juiste spiergroepen.

    Meer info?