Direct naar de contentDirect naar de footer
Blijf in shape tijdens uw verblijf
Blijf in shape tijdens uw verblijf

Hotel Hengelo met Fitness

Ons hotel met fitnessruimte maakt het mogelijk om na een dag heerlijk te sporten. Het is niet nodig om een speciaal abonnement te hebben van een fitnessruimte in de buurt, u wandelt op uw gemak van uw ruime en comfortabele kamer naar de ruime fitnessruimte in Hotel Hengelo. Het goedkope hotel van Van der Valk Hengelo met fitnessruimte ligt in het oosten van het land. Verken het nieuwe wellness centrum en verblijf in een van onze prachtig ingerichte hotelkamers, zo ontdekt u dat u gebruik kunt maken van de fitness in Hotel Hengelo.

Bekijk meer informatie over onze fitnessruimte!

VOORDELIG GENIETEN IN HOTEL HENGELO MET FITNESS

Vaak kan een verblijf in een luxe hotel met faciliteiten, zoals een eigen fitness, een flinke rekening opleveren. Wanneer u kiest voor het boeken van Hotel Hengelo met fitness geniet u van gratis sporten in Hotel Hengelo met fitnessruimte. Zo geniet u in Hotel Hengelo met fitness niet alleen van de mogelijkheid om lekker te sporten wanneer u wilt. Als onze welkome gast maakt u tevens gebruik van ons gloednieuwe wellness centrum met fitness, of boekt u een verrassend laaggeprijsde behandeling in ons eigen wellness centrum. Een lang verhaal in het kort; in Hotel Hengelo met fitness kunt u gratis gebruik maken van de fitnessruimte als gast. Een ontspannen weekendje weg naar Hotel Hengelo is tevens een leuk cadeau voor degenen die een break kan gebruiken.

HOTEL MET FITNESS BOEKEN IN HENGELO

Ons hotel met fitnessruimte heeft een gunstige ligging ten opzichte van de stad Hengelo, mooie natuurgebieden en uitvalswegen. Ook kunt u na een dag vergaderen lekker de stress van u af sporten in ons hotel met fitnessruimte. Ons sales team informeert u graag over de mogelijkheden voor het verblijf in ons hotel met fitness. Bezoek leuke winkelsteden, geniet van kunst en cultuur of plan een avondje uit vanuit uw luxe ingerichte kamer in ons hotel. Ervaar zelf dat gastvrijheid en goede zorg voorop staan in ons prachtige hotel met fitness. Waar u logeert tegen een voordelig tarief.

Meer informatie over onze fitnessruimte!

Fitness Hotel Hengelo, Hotel Hengelo met fitness, Hotel met een fitnessruimte