Direct naar de contentDirect naar de footer
Wellness center Hengelo
Wellness center Hengelo

Hotel Hengelo met wellness

Een hotel met wellness maakt het mogelijk om na een dag heerlijk te ontspannen, wanneer u maar wilt. Het is niet nodig om speciaal naar een wellness center in de buurt te gaan. Hotel Hengelo met wellness is elke dag geopend. U wandelt op uw gemak van uw ruime en comfortabele kamer naar de ruime wellness in Hotel Hengelo. Het voordelige hotel van Van der Valk Hengelo met wellness is dichterbij dan u wellicht denkt! Verken het nieuwe wellness centrum en verblijf in een van onze luxueus ingerichte hotelkamers, zo ontdekt u ook dat u gebruik kunt maken van de fitness en zwembad in Hotel Hengelo.

Bekijk meer informatie over ons wellness center!

VOORDELIG GENIETEN IN HOTEL HENGELO MET WELLNESS

Vaak levert een verblijf in een luxe hotel met goede faciliteiten (zoals een eigen wellness) een flinke rekening op. Wanneer u kiest voor het boeken van Hotel Hengelo met wellness geniet u ook van gratis sporten en zwemmen in Hotel Hengelo. Zo geniet u in Hotel Hengelo met wellness niet alleen van de mogelijkheid om lekker te ontspannen wanneer u wilt. Als onze gast maakt u tevens gebruik van onze goed ingerichte fitness en zwembad, of boekt u een verrassend laaggeprijsde behandeling in ons eigen wellness center. Kortom; in Hotel Hengelo met wellness kunt u gratis gebruik maken van het wellness center als gast. Een ontspannen weekendje weg naar Hotel Hengelo is tevens een origineel cadeau voor degenen die een break kunnen gebruiken.

HOTEL MET WELLNESS BOEKEN IN HENGELO

Ons hotel met wellness center heeft een zeer goede ligging ten opzichte van de bijzondere stad Hengelo, mooie natuurgebieden en uitvalswegen. Zo kunt u kiezen voor het plannen van een zakelijke bijeenkomst of vergadering in ons hotel, waarna u heerlijk uitrust en geniet van een culinair menu in ons eigen restaurant. Of wat dacht u van het boeken van een voordelig verblijf in onze hotels met wellness voor een bruiloft of familiefeest? Ons professionele team informeert u graag over de mogelijkheden. Bezoek leuke winkelsteden, geniet van kunst en cultuur of plan een avondje uit vanuit uw luxe ingerichte kamer in ons hotel. Wilt u de hond meenemen, of gebruik maken van een ruime familiekamer? Geen probleem! Ervaar zelf dat gastvrijheid en goede zorg voorop staan in onze mooie ingerichte hotel, waar u logeert tegen een voordelig tarief.

Meer informatie over onze wellness center!

Wellness Hotel Hengelo, Hotel Hengelo met wellness, Hotel met een wellness center